MultiFlow

For fremføring av fiberkabler med stor diameter og multirør.

standardprodukter
  • Helautomatisk innblåsing
  • Kan skyve opp til 200 kg
  • For fiberkabler fra 8 mm til 32 mm
  • Rørdimensjoner fra 18 mm til 70 mm

MultiFlow har et brukervennlig design som gjør maskinen svært enkel å betjene. Maskinen er utformet med hovedfokus på funksjonalitet som skal gjøre fremføringen så enkel og effektiv som mulig.

Rør-i-rør

MultiFlow er en svært effektiv fremføringsmaskin for å blåse mikrorør i rør og kan blåse flere mikrorør samtidig. Maskinen er også i stand til å blåse en rekke forskjellige kombinasjoner av kanaler og mikrorør.

Fremføring ved hjelp av luft eller vann

Med MultiFlow er det mulig å fremføre mikrorør og fiberkabler ved hjelp av enten luft eller vann. Med vannassistert fremføring vil du kunne oppnå høyere trykk, noe som er fordelaktig ved fremføring av bår rør-i-rør og fiberkabler.

Robust og fleksibel

MultiFlow kan raskt endres til å blåse forskjellige størrelser og antall mikrorør. Mange forskjellige størrelser og kombinasjoner er tilgjengelige for ulike dimensjoner som trengs i en gitt spesifikk situasjon. Maskinens robuste konstruksjon gjør at den kan brukes under de mest krevende forhold og i ekstreme miljøer.

I bruk

Følgende utstyr er nødvendig for å operere maskinen:

  • Hydraulisk pumpe
  • Høytrykks luftkompressor
  • Slanger

Multiflow har hydraulikkdrevet motor. For fremføringsprosessen trengs luftkompressor for å holde kablene eller rørene i flytstilling.

Vi kan selvfølgelig tilby alt nødvendig utstyr.

Kontakt oss

Har du spørsmål vedrørende noen av våre produkter eller tjenester? Send oss en melding via kontaktskjemaet, så kommer vi tilbake til det - eller ring oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Telefon: 56 15 19 80 // E-post: post@industriplast.no