PowerFlow

PowerFlow fremføringsmaskin for fiberkabler med stor diameter.

standardprodukter
 • Kraftig motor som kan skyve opp til 125 kg
 • Solid konstruksjon
 • Overlegen og enkel styringskontroll
 • For fiberkabler fra 8 mm til 28 mm
 • Rørdimensjoner fra 32 mm til 50 mm

PowerFlow har et enkelt og robust design, som bevist gjennom mange års drift hos tilfredse kunder. Fremføringsmaskinen har effektiv hydraulisk drift, og er enkel å betjene.

Powerflow er svært velegnet til fremføring ved hjelp av luft eller vann – til kabelblåsing eller kabelfløting. Maskinen er også svært fleksibel ved at den hurtig kan omstilles til fremføring med forskjellige dimensjoner av kabel og rør.

Sterk og fleksibel

Powerflow fremføringsmaskin for fiberoptiske kabler er driftssikker og pålitelig, samtidig som den har et gunstig prisnivå. Maskinen har spesielt god styringskontroll og store muskelreserver.

Hastigheten kan reguleres fra få mtr. pr. minutt til max hastighet. Kraften som overføres til kabelen justeres enkelt og avleses på manometer ved reguleringsventilen.

Maskinen kan benyttes ved både luftblåsing og vannfløting. Ved å enkelt veksle mellom de to fremføringsmetodene, kan man velge den som passer best for det enkelte oppdrag.

 • Hydraulisk drevet motor, f.eks. fra gravemaskin eller lastebil
 • Kraftig motor som kan skyve opp til hele 125 kg
 • Drift på begge beltene
 • Enkel trinnløs og nøyaktig justering av trykk og hastighet
 • Hastighetsreguleringen er tilnærmet uavhengig av trykkbelastningen
 • Pålitelig drift selv ved svært lave temperaturer
 • Håndlaget i Danmark
Powerflow: Kloss:
Lengde 650 mm Lengde 160 m
Bredde 230 mm Bredde 100 mm
Høyde 350 mm Høyde uten tilslutningsrør 60 mm
Vekt 30 kg Vekt 5 kg
Trekkraft (overført til kabel) 125 kg Rørtilslutning 32/40/50 mm
Fremføringshastighet 5300 m./t. Kabelinnføring 6 – 22 mm
Kabeldimensjoner 8 – 28 mm Lufttilførsel Max 20 bar
Materiale El-galvanisert stål Materiale El–galvanisert stål

PowerFlow er utstyrt med 2 rullekjeder med gummimedbringere, som drives av 2 Orbit-motorer til kabelfremføringen.

Ved innløpsenden er maskinen utstyrt med 4 justerbare nylon styreruller. Ved utløpsenden er det beslag for montering av blåseklossen, som leveres tilpasset ønsket rørdimensjon. Klossen består av to halvdeler som fastspennes omkring enden av kabelrøret ved utløpsenden. Ved fremføring i andre rørdimensjoner kan det benyttes overgangsmuff.

I innløpsenden er det montert en nylonbøssing med tetningsringer som omslutter fiberkabelen. Klossen er utstyrt med manometer og tilkobling for luft / vann.

PowerFlow leveres med kontrollpanel der hastighet, trekkraft og skyveretning styres separat samt manometer for måling av oljetrykk.

Luftkompressor / vannpumpe

Dersom maskinen skal brukes til luftblåsing trengs det en luftkompressor som gir min. 10 m3/minutt og utgangstrykk på 10–15 bar.

Skal maskinen brukes til vannfløting benyttes i stedet en vannpumpe med en kapasitet på min. 200 ltr./min. og justerbart utgangstrykk på min. 15 bar.

Kontakt oss

Har du spørsmål vedrørende noen av våre produkter eller tjenester? Send oss en melding via kontaktskjemaet, så kommer vi tilbake til det - eller ring oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Telefon: 56 15 19 80 // E-post: post@industriplast.no