Om oss

Industriplast begynte med plastproduksjon allerede i 1963, og har opparbeidet solid erfaring og kompetanse innen profilekstrudering.

Fornøyde kunder er våre beste referanser, og vi kan vise til en lang rekke større og mindre bedrifter i forskjellige bransjer som gjør bruk av våre tjenester.

Hvorfor velge oss

Vi er en fleksibel, mellomstor bedrift med høy kompetanse innen vårt arbeidsfelt. Alle ansatte er involvert i kundens problemstillinger og forventninger – vi setter alltid kunden i sentrum.

Vi er en liten og effektiv organisasjon med lave kostnader, noe som gjør oss svært konkurransedyktige. Til tross for vår størrelse, produserer vi hundretusenvis av meter med ekstruderte profiler hver eneste måned.

Vi har innarbeidet solide rutiner for kvalitetssikring og internkontroll og er kvalitetssikret i henhold til ISO 9001 og ISO 14001.

Tilpassede løsninger

Vi påtar oss gjerne både mindre og større oppdrag. I forbindelse med nye spesialprofiler fremstiller vi de nødvendige produksjonsverktøy til gunstige priser. For slanger og rør, vil verktøyet som oftest allerede finnes, slik at verktøyomkostninger ikke påløper.

Vi kan tilby produkter i de fleste termoplastiske materialer. Materialene har egenskaper som gjør dem mer eller mindre egnet til de forskjellige bruksområder. I fellesskap finner vi frem til det råstoffet som er best egnet for ditt produkt. Vi kan påta oss kutting, pakking og forskjellig etterarbeid.

Produksjon

Industriplast produserer harde og myke profiler, slanger og rør i termoplastiske materialer. De fleste av våre oppdrag er spesialproduksjoner som blir utført etter kundenes spesifikasjoner.

Våre tekniske råd og vink er gratis. Alle forespørsler bli nøye gjennomgått og vurdert. Dersom vi kommer inn på et tidlig stadium under utviklingen av et nytt produkt, kan våre løsninger ofte bidra til å unngå unødvendige overraskelser.

Kontakt oss

Har du spørsmål vedrørende noen av våre produkter eller tjenester? Send oss en melding via kontaktskjemaet, så kommer vi tilbake til det - eller ring oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Telefon: 56 15 19 80 // E-post: post@industriplast.no