Plastproduksjon

Vi kan tilby produkter i de fleste termoplastiske materialer. Med en fleksibel maskinpark og dyktige medarbeidere, kan vi sammen finne den beste løsningen for dine behov.

Spesialprodukter

Spesialproduksjon

Vi kan fremstille produkter i en rekke termoplastiske materialer. Produktene kan tilpasses i bestandighet, farge, størrelse, for å dekke ditt behov.
Kontakt oss, så hjelper vi deg!

Fender produkter

Fenderlister

Vi produserer mer enn 200 forskjellige fenderlister for lystbåter og flytebrygger. Noen av disse lagerføres, mens andre spesialproduseres.

Ta en titt i vår katalog, og se om vi har fenderlisten du trenger.

Interiør

Interiørlister

Vi fremstiller for grossister og større prosjekter en rekke lister til interiør, som gulvlister, trappelister, kantlister m. m.

Rør

Rør og slanger

Vi har produksjonsverktøy for å produsere rør og slanger fra opp til 160 mm utvendig diameter. Vi produserer rør og slanger i PE, resirkulert PE, PP, PVC og andre materialer ved forespørsel.

Belegging

Belegging

Plastbelegging kan gi et produkt den nødvendige, ekstra beskyttelsen det trenger. Wirer, umbilicals, tauverk m. m, som skal utsettes for høy mekanisk påkjenning, kan med plastbelegging få betraktelig lenger levetid.

Plater

Plater og maskinering

I tilfeller der et produkt ikke lar seg ekstrudere, kan maskinering være et godt alternativ. Til dette benytter vi høy-kvalitets plater med meget høy slitestyrke.
Fremstillingsmetoden er spesielt kompatibel med produkter som skal utsettes for høy mekanisk påkjenning, samtidig som andre spesielle vilkår er til stede.

Silikonprodukter

Silikon

Silikon er et anvendelig materiale, som kan være fornuftig å ta i bruk ved fremstilling av produkter som har spesielle krav i forhold til tetning, høy temperatur, temperatursvingninger, UV, kjemisk påvirkning m. m.

KONTAKT INDUSTRIPLAST AS:

Send oss en melding via kontaktskjemaet, så kommer vi tilbake til deg – eller ring oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Telefon:
56 15 19 80

E-post:
post@industriplast.no

Adresse:
Slettebrekkdalen 1, 5303 Follese    Henvendelsen gjelder:

    PlastprofilFenderlistAnnet


    Vi deler aldri dine data med andre. Se våre personvernregler


    Skjema er beskyttet av reCAPTCHA fra Google: Personvernregler og Vilkår