Fenderlister

Industriplast produserer mer enn 200 forskjellige fenderlister for lystbåter og flytebrygger.

standardprodukter

Mange lister lagerføres i ferdige tilpassede lengder, men fenderlistene kan også spesialproduseres når det gjelder lengder og farger, og ved produksjon kan de leveres sammensveisede til hel ring.

Gunstige priser og rask levering

Fenderlistkatalogen finner du her: Fenderlistkatalog

Du vil sannsynligvis ikke kunne se fenderlistene i riktig størrelse på dataskjermen. Dette avhenger av hvilken skjermoppløsning som er benyttet. Kontroller med linjalen øverst på siden. For å se tegningene i størrelse 1:1, kan den aktuelle siden skrives ut.

Viktig: Kryss av for «faktisk størrelse» i skriverinnstillingene. Dersom du ikke har dette valget, må du velge «manuell skalering» og stille inn slik at størrelsen på utskriften blir riktig. I mange tilfeller vil skalering 106% være riktig innstilling. Sammenlign linjalen på arket med din egen linjal etter utskrift, for å kontrollere at størrelsen stemmer.

Kontakt oss

Har du spørsmål vedrørende noen av våre produkter eller tjenester? Send oss en melding via kontaktskjemaet, så kommer vi tilbake til det - eller ring oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Telefon: 56 15 19 80 // E-post: post@industriplast.no