Skip to main content
Resirkulert norsk plast

Hva tenker du når du hører ordet «bærekraft»?

Bærekraft er mer enn elbiler og elsykler. Det handler om ta beslutninger og gjennomføre tiltak som ikke bare tar sikte på å opprettholde miljøet og bevare naturressurser, men også å fremme økonomisk vekst som inkluderer alle samfunn, sikrer sosial rettferdighet og menneskerettigheter.

Bærekraft handler om å tilfredsstille dagens behov uten å kompromittere fremtidige generasjoners evne til å tilfredsstille sine egne behov.

Et samspill mellom økonomisk, sosial og miljømessig utvikling.

Med hjertet for miljøet jobber vi hardt for å integrere bærekraftige prinsipper i alle aspekter av vår virksomhet. Ved å velge Industriplast, velger du ikke bare produkter av høy kvalitet, du velger også å støtte en bedrift som brenner for å skape en positiv innvirkning på miljøet.

Vi tror at små handlinger kan ha store konsekvenser. Ved å benytte gjenvunnet plast som en viktig råvare i produksjonsprosessen vår gir vi ikke bare verdi til produktene våre, men også til kundene våre og planeten vår.

Ved å velge bærekraftige praksiser, setter vi et eksempel og inspirerer andre til å gjøre det samme.