Skip to main content

Hils på Alexander

Hils på Alexander Larsen Virkesdal

Alexander er vår produksjonsguru. Han jobber med utvikling av nye og eksisterende produkter, produksjonsplanlegging og problemløsning. Han finner løsninger knyttet til utstyr, maskiner og produksjon og gjør innkjøp av alle råvarer.

Fra han var omtrent 13 år og gikk på skole har Alexander jobbet hos oss i Industriplast.

– Det som skiller Industriplast fra andre i bransjen er at vi er fleksible og liker utfordringer.

Han elsker å skape nye produkter sammen med våre kunder. Jobben blir også enda bedre når man har flotte folk rundt seg. Mennesker som trives sammen, lykkes sammen, noe Alexander setter stor pris på her på Industriplast.

Men Alexander er ikke bare en nøkkelressurs her på arbeidsplassen. Som far til snart fire små eventyrere er han også en mester på hjemmebane. Turer i skogen, klatring, bading og campingeventyr er bare noen av de aktivitetene som Aleksander og familien nyter sammen på fritiden.

Vi er utrolig stolte over å ha Alexander med på laget og gleder oss til fortsettelsen